donderdag 12 mei 2022

DeLorean maakt tijdsprong: debuut vervroegd met drie maanden

AUTOFANS
DeLorean maakt tijdsprong: debuut vervroegd met drie maanden
Taal Nederlands Goed nieuws voor de vele liefhebbers van Back to the Future, of gewoon voor die paar fans die DeLorean ook interessant vinden zonder culturele duiding. Die hoeven namelijk plots niet meer te wachten tot 18 augustus om het nieuwe model te mogen aanschouwen.
Lees verder

Ford Mustang Shelby GT500-H is 900 pk sterke... huurwagen
Taal Nederlands Shelby heeft een speciale editie van zijn Mustang GT500 aan de wereld voorgesteld, en daarvoor gaat het in zee met een wel heel riskante partner. Dit is namelijk de GT500-H, en die 'H' staat voor Hertz — inderdaad: het verhuurbedrijf. Als dat maar goed komt...
Lees verder

Zomerbeelden: Maserati plaagt met onthulling nieuwe cabrio op 25 mei
Taal Nederlands Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Kan best zijn, maar daar gaat het hier niet over. Maserati heeft op zijn laatste reeks teaserfoto's namelijk het zicht getoond dat je vanuit zijn nieuwe model te zien krijgt, in de plaats van de auto zelf. Eén ding is dus zeker: deze maand onthullen ze een auto waar het dak af kan.
Lees verder

Bentley vraagt hogere gewichtslimiet voor standaard B-rijbewijs
Taal Nederlands De auto wordt zwaarder, en dat zou je misschien steken op de enorme accu's die onder de bodem van EV's schuilen. Ook niet-geëlektrificeerde auto's tikken echter steeds hogere gewichten aan, zoals bij luxefabrikant Bentley. Zij pleiten dan ook voor een verhoging van de MTM op het B-rijbewijs.
Lees verder

Rijtest + video: MG5 Electric (2022)
Taal Nederlands Elektrische auto's groeien als paddenstoelen uit de grond. Hetzelfde kunnen we niet zeggen over de koetswerktypes voor die EV's. Want het gros is SUV, sedan of hatchback. De elektrische stationwagen is nu - eindelijk - hier. Met dank aan MG. Is de MG5 daardoor het ultieme manusje-van-alles?
Lees verder