maandag 30 mei 2022

DeLorean met Alpha5 terug naar de toekomst

AUTOWEEK
DeLorean met Alpha5 terug naar de toekomst
DeLorean is terug. De herboren fabrikant heeft het doek getrokken van de Alpha5, de eerste nieuwe auto van het merk sinds de DMC-12. De Alpha5 is helemaal elektrisch en is vooral geen moderne interpretatie van de auto die onder meer dankzij de Back to the Future-films beroemd werd.
Lees verder

Alpine A110 GT J. Rédélé: gelimiteerd eerbetoon
Alpine viert met de A110 GT J. Rédélé een bijzonder feestje. Het is dit jaar namelijk 100 jaar geleden dat Alpine-oprichter Jean Rédélé werd geboren. De A110 GT J. Rédélé is een speciale tot 100 stuks gelimiteerde uitvoering van de A110 die ook naar Nederland komt.
Lees verder

Red Bull-teambaas: 'Het maakt ons niet uit wie kampioen wordt'
Het Formule 1-seizoen van 2022 wordt alsmaar interessanter. Na een wereldstart van Charles Leclerc heeft Max Verstappen inmiddels het momentum in de titelstrijd, maar nu haakt ook zijn teamgenoot Sergio Pérez aan. Volgens Christian Horner krijgen ze gelijke kansen.
Lees verder

Mercedes-AMG One is er nu eindelijk echt klaar voor
Op de lekkerste dingen moet je soms lang wachten en dat geldt ook zeker voor de Mercedes-AMG One. De met F1-techniek doorspekte hypercar laat al jaren op zich wachten, maar komende woensdag is dan eindelijk echt de onthulling van de productieversie.
Lees verder

Elektrische BMW iX tot 12 mille duurder
De elektrische BMW iX wordt over de gehele linie duurder. De prijsstijging loopt op tot maar liefst ruim €12.000, al is elke uitvoering voortaan standaard aanzienlijk rijker uitgerust.
Lees verder