Doorgaan naar hoofdcontent

Deze oude Porsche neemt 1.400 pk mee naar Pikes Peak

AUTOFANS
Deze oude Porsche neemt 1.400 pk mee naar Pikes Peak
Taal Nederlands Volgende maand vindt alweer de 100ste editie van de Pikes Peak International Hill Climb plaats. Gedurende de laatste 99 races werd daarin al indrukwekkend gerief bovengehaald om steeds sneller de top te bereiken. Deze keer doet Ken Block echter terug mee, en dat belooft het nodige vuurwerk te geven.
Lees verder

Officieel: BMW 3 Reeks Berline & Touring facelift (2022)
Taal Nederlands BMW trekt voor de facelift van de zevende generatie 3 Reeks volop de kaart van sportiviteit en koppelt dat aan een snuifje moderniteit in het interieur en een fors gegroeide standaarduitrusting. Wat je allemaal moet weten over de 3 Reeks facelift?
Lees verder

Noodzakelijk kwaad: Elektrische Mercedes G-Klasse krijgt accu met grotere densiteit
Taal Nederlands Hoe bouw je een loodzware, vierkante SUV om tot een elektrische auto met toch iƩts van noemenswaardig rijbereik? Dan kan je bijna niet anders: daar moet een extreem goede accu in komen. Daarom gaat Mercedes-Benz in zee met een Amerikaanse start-up om een batterij te ontwikkelen die meer energie kan opslaan.
Lees verder

Land Rover onthult deze maand Defender 130 met acht zitplaatsen
Taal Nederlands Je had het misschien niet meteen aan de teaserfoto gezien, maar de Defender wordt alweer een beetje langer. Land Rover voegt binnenkort namelijk een versie met — hou je vast — acht zitplaatsen toe aan het gamma. Hoe dat offroad-busje eruit komt te zien, leren we nog voor het einde van deze maand.
Lees verder

Nissan Juke Hybrid Rally Tribute is one-off hybride rally-crossover
Taal Nederlands In de categorie 'onverwacht' vandaag: een rallywagen op basis van een crossover met hybridetechniek. Dit is namelijk de Nissan Juke Hybrid Rally Tribute, een unieke creatie van de Japanse constructeur. En die heeft niet als doel om een rally te willen, maar wel om de nieuwe hybride aandrijflijn van de Juke in de verf te zetten.
Lees verder