dinsdag 24 mei 2022

Eerste test: Citroën C5 X (2022)

AUTOFANS
Eerste test: Citroën C5 X (2022)
Taal Nederlands Citroën is terug in het segment van de grote reisberlines. Hoewel: deze nieuwe C5 X laat zich niet klasseren als berline, break of zelfs als crossover. Kwestie van niet zoals iedereen te doen...
Lees verder

Over luxelimousines, de Dacia Jogger en opstartmuziekjes - Roadtrip #59
Taal Nederlands De nieuwe BMW 7 Reeks of de Mercedes S-Klasse? Laat je onze redactie kiezen, dan komen ze onvermijdelijk bij... de Dacia Jogger uit. Micro aan voor onze nieuwe podcastaflevering!
Lees verder

Happy M-Day: BMW steekt M3 en M4 in verjaardagstenue (2022)
Taal Nederlands Ter ere van zijn 50ste jubileum heeft de M-afdeling van BMW zijn M3 en M4 in een speciaal jasje gestoken. Op die eerste hoeven we in Europa echter niet te rekenen, maar de kleurrijke M4 '50 Jahre M' zal je ook op Europese wegen spotten.
Lees verder

Mercedes wil 10 procent minder showrooms en meer online verkoop
Taal Nederlands Er staat flink wat te veranderen binnen de rangen van Mercedes-Benz. Vorige week kwamen de Duitsers namelijk nog met plannen naar buiten om hun compactere segment aanzienlijk in te krimpen. Nu moet ook het dealernetwerk eraan geloven, ten voordele van de digitalisereng.
Lees verder

Studie toont aan: Belg is meest gestresseerde automobilist van Europa
Taal Nederlands Geloof het of niet, maar van alle Europeanen is de Belg aangeduid als meest gestresseerde automobilist. Tot die conclusie komt de Fondation Vinci na zijn jaarlijkse verkeersbarometer, en dat heeft blijkbaar nefaste gevolgen voor ons rijgedrag...
Lees verder