Doorgaan naar hoofdcontent

Fiat Ritmo 65 CL (1980)

AUTOWEEK
Fiat Ritmo 65 CL (1980)
Wat was ik trots in 1987. Voor het eerst met een eigen auto op vakantie helemaal naar Oostenrijk. En dat in een Fiat Ritmo 65CL. Een auto waar je vandaag de dag amper mee buiten de provinciegrenzen zou durven komen. Want hoe leuk de Ritmo ook was met z'n eigenwijze rare koplampen die meer op 2 ogen leken dan de broodnodige lichtdragers, de hippe wielen, het bleek in de praktijk een onbetrouwbare Italiaan. De reis via de Duitse autobanen was voor een jonge gast van amper 20, die voor het eerst...
Lees verder

Peugeot 9x8: Le Mans-hypercar in definitieve uitdossing

Peugeot trekt het doek van de definitieve versie van de 9x8, de hypercar waarmee het merk gaat meedoen in de LMH-klasse van het World Endurance Championship. Heel veel verrassingen biedt de uiteindelijke 9x8 echter niet meer.

Lees verder

Ford Probe (1994) - Liefhebber Gezocht

Als je op zoek bent naar een relatief betaalbare sportcoupé, kom je al gauw uit bij een auto uit de jaren '90. Bijvoorbeeld de Toyota Celica die laatst te gast was in de rubriek. Je kunt het ook over een heel andere boeg gooien en gaan voor deze Ford Probe, die wat meer in de vergetelheid is geraakt.

Lees verder

Audi A1 1.4 TFSI Pro Line S (2012)
Na al bijna 2,5 jaar in het bezig te zijn en al zo'n 60dkm te hebben gereden, ben ik ondanks de nodige reparaties nog steeds erg verliefd op mijn Audi A1. Eind januari 2020 kocht ik deze 3x S line Audi A1 voor een leuk prijsje. De A1 was optisch is super staat: geen krasje op te vinden, duidelijk van een liefhebber geweest. Ik kreeg dan ook een dikke stapel documentatie bij de Audi. Het vermogen hebben ze in 2015 door middel van chiptuning opgeschroefd van 122pk naar 154pk. Bij aankoop w...
Lees verder

Renault Captur Hybrid 145 Intens (2022)
sinds 4 maart in ons bezit ,nog nooit hybride gereden ,dit valt allemaal goed mee,zeker het verbruik is erg goed nu gemiddeld 1 op 20,4 ik vind dit een mooi verbruik mijn vorige Captur een 1,3 benzine reed gemiddeld 1 op 13. de auto op zich rijd erg fijn en comfortabel.zijn er blij mee.
Lees verder