donderdag 26 mei 2022

Ford Mustang Mach-E tot €4.000 duurder

AUTOWEEK
Ford Mustang Mach-E tot €4.000 duurder
Ford heeft de prijzen van de Mustang Mach-E verhoogt. Afhankelijk van de gekozen aandrijflijn wordt de elektrische SUV tot €4.000 duurder dan hij was.
Lees verder

Kabinet komt met strengere regels voor rijlessen
Het kabinet onderneemt actie om de kwaliteit van rijlessen te verhogen en wanpraktijken tegen te gaan. Kandidaten moeten uitgebreider worden getoetst tijdens de lessen, er komt mogelijk een evaluatie door een andere instructeur voor het examen en rijscholen met lage slagingspercentages komen onder een vergrootglas te liggen.
Lees verder

Alpina B3 gefacelift: meer vermogen
Na de facelift van de BMW 3-serie kon je de klok erop gelijk zetten dat ook Alpina snel zou volgen met een opgefriste B3. Aldus geschiedde en de fabrikant uit Buchloe maakt direct van de gelegenheid gebruik om de opgefriste B3 wat meer vermogen mee te geven.
Lees verder

Volkswagen brengt unieke 'Half-track Fox' opnieuw tot leven
De klassiekerafdeling van de bedrijfsautotak van Volkswagen, VWCW Classic Vehicles, heeft een wel heel bijzondere T1 gerestaureerd. Maak kennis met de 'Half-track Fox': een T1 met maar liefst vier assen en rupsbanden!
Lees verder

VW Golf R 20 jaar, wat betaal je voor een R32?
Volkswagen viert twintig jaar Golf R met een pretversie van de Golf 8 R, die 333 pk krijgt. De eerste twee generaties van de Golf R hadden de toevoeging R32, wat stond voor de cilinderhoud van het VR6-blok. Zeker de eerste variant is schaars, het zoeken naar een nette Golf IV R32 lijkt op het zoeken naar de bekende naald in de hooiberg. Een Golf V R32 vind je wat makkelijker, daarvan staan er negen te koop in het occasionaanbod op onze site.
Lees verder