Doorgaan naar hoofdcontent

Ford Ranger Raptor: sportieve topversie vanaf net geen 55 mille

AUTOWEEK
Ford Ranger Raptor: sportieve topversie vanaf net geen 55 mille

Ford heeft de Nederlandse prijs vrijgegeven van de absolute topversie van de nieuwe Ranger. We hebben het dan natuurlijk over de 288 pk sterke Ranger Raptor.

Lees verder

BMW 3-serie facelift zonder M, met prijzen

De BMW 3-serie facelift hebben we op echte (video-)beelden alleen nog maar in M-uitmonstering gezien, maar dankzij de configurator weten we nu ook hoe hij er in alledaagsere uitdossing uitziet. En wat hij kost, trouwens.

Lees verder

Nieuwe Lexus RX klaar voor debuut

De Lexus NX is nog kakelvers, maar dat weerhoudt het merk er niet van alvast vooruit te blikken op zijn volledig nieuwe grote broer. Op 1 juni presenteert Lexus namelijk een compleet nieuwe RX, een auto waar we nu een eerste teaserplaat van te zien krijgen.

Lees verder

Nissan Juke Rally Tribute: doldwaze hommage

Nissan heeft de joligste Juke in jaren op het podium getild. We maken kennis met de Juke Hybrid Rally Tribute, knotsgekke rallyversie van de Juke waarmee Nissan viert dat het zo'n vijftig jaar geleden deelnam aan de East African Rally.

Lees verder

Tesla Superchargers ook in België voor andere merken beschikbaar

Telsa stelt meer Superchargers beschikbaar voor niet-Tesla's. In november startte Tesla in Nederland met de Non-Tesla Supercharger-pilot, een proef die later werd uitgebreid naar onder meer België, Duitsland, Frankrijk en Noorwegen. In Nederland zijn inmiddels alle Superchargers voor elektrische auto's van andere merken toegankelijk. Tesla breidt z'n Non-Tesla Supercharger-proef onder naar België en een viertal andere Europese landen uit.

Lees verder