vrijdag 13 mei 2022

Lexus UX krijgt nieuw infotainmentsysteem

AUTOWEEK
Lexus UX krijgt nieuw infotainmentsysteem
Lexus heeft een modeljaarupdate op de planning staan voor zijn compacte cross-over UX. De verbeteringen moet je voornamelijk in het interieur zoeken.
Lees verder

Nissan verwacht rest van het jaar geen Russische productie meer
Het klinkt misschien logisch, maar het is nogal een uitspraak: Nissan rekent er niet op dat er dit jaar nog auto's van het merk worden gebouwd in Rusland. Dat houdt uiteraard verband met de Russische invasie in Oekraïne.
Lees verder

Renault 21 - Facelift Friday
Terugkijkend op de oorspronkelijke versie van de Renault 21 (1986) zouden we kunnen stellen dat diens platte, dichte neus niet zou misstaan op een elektrische auto. Vanaf 1989 kwam er een geheel nieuw front, met een kleine, doch duidelijker zichtbare grille. Daar bleef het niet bij.
Lees verder

'Tesla toch niet naar Indiase markt'
Het plan van Tesla om de Indiase markt op te gaan wordt in de ijskast gezet. Dat meldt persbureau Reuters op basis van bronnen. Tesla onderhandelde met de Indiase overheid voor lagere importtarieven, maar naar verluidt is dat niet gelukt.
Lees verder

Hoe Scout via een dieselschandaal een Volkswagen-merk werd
De Volkswagen Group komt met een nieuw EV-merk voor de Verenigde Staten, dat het Scout doopt. Die merknaam kreeg Volkswagen in handen met een beetje 'hulp' van een dieselschandaal. Nee, niet het dieselschandaal waar je nu ongetwijfeld aan denkt.
Lees verder