dinsdag 24 mei 2022

Lingbox Uni: schieten op elektrische succesnummertjes

AUTOWEEK
Lingbox Uni: schieten op elektrische succesnummertjes
Liefhebbers van piepkleine elektrische auto's die je nooit in Nederland op de weg gaat zien: opgelet. Er is in China weer een nieuwe elektrische stadsrakker die even hoekig als aandoenlijk oogt: de Lingbox Uni van Jemmell.
Lees verder

Vernieuwde Circuit Zandvoort binnenkort te zien op Street View
De echte racefan kan het vernieuwde Circuit Zandvoort ongetwijfeld al dromen, maar als je toch nog eens rustig de baan wil bekijken, kan dat binnenkort ook op Google Street View.
Lees verder

Volkswagen Golf R 20 Years is sterkste Golf ooit
Met een extra krachtige versie van de Golf R viert Volkswagen dat het twintig jaar geleden is dat het de R32-versie van de Golf IV introduceerde. Dit is de Volkswagen Golf R 20 Years met 333 pk.
Lees verder

Elektrische Nissan Ariya op 27.000 kilometer lang avontuur
De Nissan Ariya heeft een interessant avontuur voor de boeg. Daarmee bedoelen we niet zijn introductie op de internationale automarkt. De elektrische cross-over gaat namelijk op een ruim 27.000 kilometer lange tocht van de noord- naar de zuidpool.
Lees verder

Ford test met automatische snelheidsvermindering
Ford test met zogenoemde 'geofencing', waarbij auto's automatisch hun snelheid aanpassen aan de zone waarin ze rijden. Dit in het kader van verkeersveiligheid. Uiteindelijk moet het ook zonder verkeersborden kunnen werken.
Lees verder