Doorgaan naar hoofdcontent

Mercedes-Benz laat mogelijke CLA-opvolger alvast zien

AUTOWEEK
Mercedes-Benz laat mogelijke CLA-opvolger alvast zien

Mercedes-Benz werkt aan een nieuwe auto aan de onderkant van zijn modellengamma. Hoofdontwerper Gorden Wagener laat in een strategische update van het merk al een stukje van die auto zien en belooft dat het een technologisch hoogstandje wordt.

Lees verder

Audi A5 Sportback 40 TFSI quattro S edition competition (2022)
Audi A5 van alle gemakken voorzien; geïnformeerd door de dealer dat de auto tijdens de eerste 4-5 tankbeurten minder zuinig zal zijn, het verbruik is nog niet op het gewenste peil (2,5 keer getankt)
Lees verder

Lancia: nieuwe Delta in 2028, eerder al 'Aurelia' en Ypsilon

Stellantis trekt Lancia uit de Europese vergetelheid en injecteert het merk met kakelvers bloed. Onder leiding van topman Luca Napolitano moet Lancia ook buiten Itali├ź weer een respectabele speler worden. Tegenover AutoWeek doet de opvallend openhartige Napolitano een boekje open over wat we wanneer van het merk kunnen verwachten.

Lees verder

Mercedes-Benz GLB 200 Luxury Line (2022)
Ik rij nu een goede 3 maanden met de GLB 200 en de wagen bevalt goed. Achtergrond: het betreft een salariswagen. Mijn vorige salariswagen was een Audi Q5 diesel handgeschakeld. Omwille van de gewijzigde car policy was het niet meer mogelijk een diesel te bestellen. Hierdoor werd de keuze voor de nieuwe wagen serieus ingekort, gelet op het maximaal maandelijks budget (780€ incl 65% vd BTW) en ook de maximale CO2 uitstoot (max. 150g NEDC) die ik moest respecteren. Wat ik zocht: een ruime...
Lees verder

Porsche viert feest met Taycan GTS Hockenheimring Edition

De Hockenheimring bestaat dit jaar 90 jaar. Porsche wil dat feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en introduceert de Taycan GTS Hockenheimring Edition. Naast enkele specifieke exterieur- en interieurkenmerken brengt deze speciale uitvoering ook enkele privileges met zich mee bij de Hockenheimring.

Lees verder