dinsdag 24 mei 2022

Mercedes strijdbaar: 'Halve seconde gewonnen, er komt meer'

AUTOWEEK
Mercedes strijdbaar: 'Halve seconde gewonnen, er komt meer'
De Grand Prix van Spanje was een enorme opsteker voor het Formule 1-team van Mercedes. Teambaas Toto Wolff kijkt weer wat rooskleuriger naar de komende periode.
Lees verder

Volvo 440 (1991) - Liefhebber Gezocht
Niet iedereen zal het begrijpen, maar hier op de redactie hebben we nogal een zwak voor basisversies van doodnormale auto's. Deze uiterst 'kale' Volvo 440 wekt dan ook de nodige warme gevoelens op, zeker omdat het bijzonder is dat-ie er nog is.
Lees verder

Test: Kia Niro EV
De Kia Niro veroverde een plek in de verkooplijsten die niet zo lang geleden was voorbehouden aan de middenklassers van Opel, Volkswagen, Renault en Peugeot. De tweede generatie heeft dus grote schoenen om te vullen. Hij komt deze zomer, maar wij kunnen alvast rijden met een vroeg exemplaar.
Lees verder

BMW M3 en M4 als M 50 Jahre
BMW viert dit jaar de vijftigste verjaardag van zijn M-divisie. Het merk bracht onder meer de CSL-aanduiding terug, komt binnenkort met een M3 Touring en trekt vandaag het doek van speciale M 50 Jahre-edities van zowel de M3 als M4.
Lees verder

Prijzen huurauto's lopen de spuigaten uit
Wie een nieuwe auto bestelt moet tegenwoordig rekening houden met lange levertijden. Leveringsproblemen bij autofabrikanten hebben ook hun gevolgen voor de vloten van autoverhuurbedrijven. Uit een inventarisatie van Enterprise Nederland blijkt dat de kosten voor het huren van een auto door de slechte beschikbaarheid van auto's stevig oplopen.
Lees verder