donderdag 12 mei 2022

Peugeot 308 SW - Welkom duurtest

AUTOWEEK
Peugeot 308 SW - Welkom duurtest
De geheel nieuwe Peugeot 308 is al in veel gedaantes bij AutoWeek voorbijgekomen maar zo'n belangrijke nieuwkomer verdient uiteraard ook een plek in onze Duurtestgarage. We stellen aan je voor onze 308 SW Hybrid 180 Allure Pack Business. Een stationwagon met plug-in hybride aandrijflijn.
Lees verder

Honda Civic Type-R wordt zeer binnenkort onthuld
De gloednieuwe Honda Civic konden we vorige maand al van dichtbij bekijken, maar nu is het wachten nog op de heftige Type-R. Lang duurt dat wachten niet meer, zo blijkt nu.
Lees verder

Europees Parlement steunt ban op verbrandingsmotoren per 2035
Het Europees Parlement steunt een EU-voorstel om de CO2-uitstoot van nieuwe auto's per 2035 volledig naar nul te brengen. Daarmee komt er een harde deadline voor de conventionele verbrandingsmotor.
Lees verder

Scout wordt nieuw Amerikaans EV-merk van Volkswagen
De Volkswagen Group krijgt er een merk bij: Scout. Onder die naam gaat men volledig elektrische pick-ups en SUV's aan de man brengen in Noord-Amerika. Voor de Amerikanen is de naam Scout een oude bekende.
Lees verder

Lordstown en Foxconn bereiken overeenkomst
De Taiwanese productiespecialist Foxconn wordt de eigenaar de enorme voormalige GM-fabriek van Lordstown Motors en is daarmee ook verantwoordelijk voor de productie van de in 2020 voorgestelde Lordstown Endurance. Die elektrische pick-up komt daarmee weer een stapje dichterbij.
Lees verder