Doorgaan naar hoofdcontent

Polestar verbetert veiligheid met update

AUTOZINE
Polestar verbetert veiligheid met update
Polestar heeft de assistentie-systemen voor de bestuurder met een online update verbeterd. De Polestar 2 is vervolgens door Euro NCAP, een van s werelds toonaangevende veiligheidsorganisaties, beoordeeld als Goed in de nieuwste ronde van AD-classificaties (Assisted Driving).
Lees verder

Rolls-Royce kondigt Phantom Series 2 aan
Rolls-Royce kondigt de Phantom Series II aan. De aanwezigheid van Phantom wordt versterkt door een nieuwe gepolijste horizontale lijn tussen de dagrijverlichting boven de Pantheon-grille. Een subtiele geometrische verandering in de Pantheon Grille maakt de RR Badge of Honor en Spirit of Ecstasy-mascotte prominenter vanaf de voorkant. De grille zelf is nu verlicht, een functie die debuteerde en populair werd bij Ghost. De koplampen zijn gesierd met ingewikkelde laser-cut bezel starlights, die een visuele verbinding cre?ren met de Starlight Headliner binnenin, en nog meer verrassing toevoegen aan Phantoms nachtelijke aanwezigheid.
Lees verder

Mazda past MX-30 aan voor modeljaar 2022
De Mazda MX-30 is aangepast voor modeljaar 2022. De vernieuwde versie van de eerste volledig elektrische productieauto van het merk, start in juni van dit jaar en wordt omstreeks september in de showroom verwacht. De Mazda MX-30 2022 laadt sneller, is stiller en biedt nieuwe opties voor zowel de exterieurkleuren als de interieurafwerking.
Lees verder

Audi wijzigt naam A1 CityCarver
Audi heeft de A1 CityCarver een nieuwe naam gegeven. Voortaan gaat het model door het leven als Audi A1 AllStreet: een voor het Audi-gamma nieuwe uitvoering met de vertrouwde aandrijving, uitrusting en prestaties van de CityCarver.
Lees verder

Lexus UX aangepast voor modeljaar 2022
Lexus introduceert in de tweede helft van 2022 jaar de vernieuwde UX. De compacte crossover krijgt een aangepast multimediasysteem, meer connectiviteit en wordt beter te personaliseren: nieuwe kleuren, interieurkleuren en uitvoeringen.
Lees verder