zaterdag 28 mei 2022

Rolls-Royce-CEO: ‘bevoorrading dagelijkse zorg’

AUTOWEEK
Rolls-Royce-CEO: 'bevoorrading dagelijkse zorg'
De problemen in met de levering van onderdelen zijn volgens Rolls-Royce-CEO Torsten Müller-Ötvös een dagelijkse zorg.
Lees verder

BMW gaat per 2025 ander soort accucellen gebruiken
BMW heeft een deal gesloten met CATL voor de levering van accucellen vanaf 2025, meldt Reuters. Dat is niet het meest belangrijke nieuws, wat voor soort accucellen het zijn is interessanter. BMW gaat namelijk aan de cilindrische accucellen.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - 'Voor sapjes ga ik wel naar Duitsland'
Aan dorstige auto's geen gebrek in de Achteruitkijkspiegel van deze week. En dat met de huidige benzineprijzen. Misschien vanaf komende week maar wat vaker de grens over, want in Duitsland zijn de 'sapjes' dan nog goedkoper dan ze al waren. Per Focus ST, Jaguar XJ of Maserati Cielo? Zolang we maar geen mensen tegenkomen die hun rijbewijs bij een pak cornflakes kregen...
Lees verder

Hyundai i30 - Back to Basics
Het gebied rond de 25 mille begint in het hedendaagse autolandschap langzaam maar zeker het domein van B-segmenters te worden. Kun je voor dat geld eigenlijk nog een segment hoger instappen? Bij Hyundai heb je voor ruim 26 mille deze i30 op de stoep staan. Een showroomlokkertje, of is de standaarduitrusting toereikend? Tijd om de proef op de som te nemen.
Lees verder

Toyota Corolla Liftback (1986) - Liefhebber Gezocht
Het gros van de mensen verruilt hun auto na een periode van drie tot zes jaar voor een ander, nieuwe model. Niet de eerste eigenaar van deze Toyota Corolla Liftback. Diegene hield maar liefst 33 jaar vast aan de Japanner en zorgde er mede voor dat dit exemplaar de tand des tijds goed heeft doorstaan.
Lees verder