Doorgaan naar hoofdcontent

Tesla Cybertruck in Nederland niet meer te bestellen

AUTOWEEK
Tesla Cybertruck in Nederland niet meer te bestellen

De Tesla Cybertruck is in Nederland niet meer te bestellen. Nederland is niet het enige land waar Tesla de orderboeken voor de elektrische pick-up heeft gesloten. In grote delen van de wereld is de Cybertruck niet meer te reserveren.

Lees verder

Moskvitch keert terug, Renault-modellen naar Lada

Onlangs werd bekend dat de Renault Group afscheid neemt van zijn meerderheidsbelang in het Russische AvtoVaz en dat het ook Renault Russia uit zijn portfolio knipt. Renault Russia wordt overgedragen aan de autoriteiten van Moskou met als gevolg dat Rusland daarmee een 'nieuwe nationale autofabriek' in handen heeft gekregen. Die fabriek gaat voor de Russische markt waarschijnlijk auto's onder merknaam Moskvitch produceren.

Lees verder

Audi's RS4 en RS5 nog wat sportiever als Competition Plus

Audi breidt komende zomer de bestellijst voor de RS4 Avant, de RS5 Coupé en RS5 Sportback uit met een Competition Plus geheten uitvoering. Daarmee krijgen de RS4 en RS5 een reeks extra's om de sportiviteit naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder

Tata Nexon EV Max: tot 437 kilometer actieradius

De elektrische Tata Nexon EV krijgt een nieuwe variant met een extra lange elektrische adem. We maken kennis met de Tata Nexon EV Max, een elektrische cross-over die volgens zijn scheppers tot 437 kilometer elektrisch moet kunnen afleggen.

Lees verder

Volkswagen Jetta (1984) - Klokje Rond - Uit de Oude Doos

De tweede generatie van de Volkswagen Jetta is inmiddels een zeldzaamheid, maar in zijn tijd bood de kwaliteit ervan hoop op een lange levensduur. Of dat terecht was, onderzochten we exact dertig jaar geleden. Toen hadden we een acht jaar oud exemplaar met 2 ton op de teller te gast in 'Klokje Rond'.

Lees verder