woensdag 11 mei 2022

Test: Volkswagen ID.5 GTX

AUTOWEEK
Test: Volkswagen ID.5 GTX
De ID5 is het derde model in Volkswagens elektrische ID-line-up. We proberen de vierwielaangedreven GTX, die net als de ID4 de honingraatgrille niet écht verdient.
Lees verder

Elektrische Volkswagen ID Aero in beeld
Een elektrische Passat komt er voorlopig niet, maar Volkswagen komt wel met een volledig elektrisch Passat-alternatief waarmee het merk auto's als de Tesla Model 3 en de op stapel staande Hyundai Ioniq 6 om de oren wil slaan. Die auto wordt vooralsnog aangeduid als ID Aero (B) en het is die elektrische middenklasser die op een nieuwe set spionagefoto's in beeld is verschenen.
Lees verder

Betrapt: Porsche 718 Spyder RS met 500 pk
Porsche werkt aan een absolute topversie van de 718 Boxster. De open tweezitter lijkt namelijk net als zijn dichte broer een maar liefst 500 pk sterke RS-versie te krijgen!
Lees verder

NCAP: Assistentiesystemen Nissan Qashqai en Volkswagen ID5 heel goed
Euro NCAP heeft de rijhulpsystemen van vier modellen op de snelweg aan uitgebreide beproevingen onderworpen. De Nissan Qashqai en Volkswagen ID5 slaagden met vlag en wimpel voor de tests. De Polestar 2 wist zijn eind vorig jaar behaalde matige beoordeling te verbeteren, maar er was minder goed nieuws voor de Jaguar i-Pace.
Lees verder

'Volkswagen brengt International Scout terug als EV's'
Bijzonder nieuws over Volkswagen. De Amerikaanse krant The Wall Street Journal schrijft dat Volkswagen plannen zou hebben om de in het verleden door International Harvest gebruikte modelnaam Scout af te stoffen en te plannen op een reeks elektrische modellen voor de Amerikaanse markt.
Lees verder