Doorgaan naar hoofdcontent

Topscore voor VW ID.5 bij EuroNCAP

AUTOZINE
Topscore voor VW ID.5 bij EuroNCAP
De veiligheidsspecialisten van Euro NCAP beoordelen de assistentiesystemen van de Volkswagen ID.5 als zeer goed en kennen vier van de vier beschikbare punten toe. De experts waren onder de indruk van de innovatieve systemen van de volledig elektrische ID.5 en hadden lovende woorden voor het comfort en het assistentie- en veiligheidsniveau.
Lees verder

SsangYong kondigt Torres aan
Ontwikkeld onder de projectnaam J100, heeft SsangYong Motor de naam onthuld van het nieuwe model, dat TORRES gaat heten. Bovendien gaf het merk teaserbeelden vrij in de aanloop naar de offici?le lancering. Het Torres del Fine National Park is een spectaculair ruw en onherbergzaam landschap bestaande uit bergen, gletsjers, meren en rivieren. Het park is uitgeroepen tot UNESCO Biodiversity Conservation Area en wordt beschreven als ??n van de spectaculairste plekken op aarde, gelegen in Patagoni?, in het zuiden van Chili.
Lees verder

Audi gaat Apple Music integreren
Audi gaat Apple Music, een abonneeservice voor muziekstreaming, rechtstreeks in een groot aantal modellen integreren. Door het infotainmentsysteem van de auto uit te breiden met Apple Music, kunnen gebruikers hun account binnenkort rechtstreeks gebruiken vanuit het Multi Media Interface (MMI) scherm met behulp van de internetverbinding in de auto.
Lees verder

BMW introduceert M4 CSL
Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan presenteert BMW M GmbH een speciale editie van een van de sportieve modellen. Dat is de nieuwe BMW M4 CSL, die zijn genen deelt met de race-uitvoering M4 GT3. Zijn karakter is in belangrijke mate het resultaat van twee zaken: een toename van het vermogen ten opzichte van de M4 Competition Coup? met 30 kW (40 pk) tot 405 kW (550 pk) en een reductie van het gewicht liefst 100 kg. De M4 CSL is de snelste in serie geproduceerde auto ooit van BMW Group.
Lees verder

Porsche introduceert Taycan GTS Hocken
Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de Hockenheimring presenteert Porsche de eerste special edition van zijn volledig elektrische sportwagen: de Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition. Tal van unieke details, zoals een combinatie van de klassieke lakkleur Stone Grey en accenten in Bronzite, kenmerken deze speciale uitvoering. Porsche Exclusive Manufaktur tekende voor het interieur, dat uitgevoerd is in zwart leer met tal van decoratieve details in Island Green.
Lees verder