woensdag 25 mei 2022

Vernieuwde BMW X7 op de prijslijst

AUTOWEEK
Vernieuwde BMW X7 op de prijslijst
Voordat BMW er ruchtbaarheid aan geeft kan AutoWeek je al de prijzen melden van de kort geleden grondig gefacelifte BMW X7. De vernieuwde BMW X7 komt als 40i, 40d én als oppermachtige M60i naar ons land. De vernieuwde X7 is er vanaf ruim 130 mille.
Lees verder

Bedrijfswagenverkoop ook in Nederland verder onderuit
De verkoop van nieuwe personenauto's gaat in Europa bepaald niet lekker. Toch gaat het er lang niet zo slecht mee als met de nieuwe registraties van lichte bedrijfswagens in Europa. Dat blijkt uit cijfers die ACEA vrijgeeft.
Lees verder

Volkswagen-topman: "We gaan Tesla voorbij in 2025"
Volkswagen-CEO Herbert Diess denkt Tesla in of rond 2025 te kunnen inhalen als het gaat om verkoopcijfers. Daarmee zou Volkswagen de wereldmarktleider op EV-gebied worden.
Lees verder

Alpha Rex: elektrische retro-SUV
We hebben al even niets meer van Alpha Motor Corporation gehoord, maar de Amerikaanse start-up die om de haverklap vooralsnog enkel virtueel bestaande elektrische modellen met retrodesign de wereld in slingerde geeft weer acte de présence. We maken kennis met de Rex, een elektrische SUV met klassiek design. Ook is er Alpha-nieuws dat het bedrijf opeens iets interessanter maakt.
Lees verder

Renault-topman over Euro 7: 'Ik zie extremisme en mis gezond verstand'
Renault-topman Luca de Meo heeft zich tijdens de Change Now-conferentie in Parijs kritisch uitgelaten over de nieuwe Euro 7-emissienorm. Volgens De Meo brengt Euro 7 weinig dan prijsverhogingen voor de consument met zich mee.
Lees verder