Doorgaan naar hoofdcontent

Volkswagen gaat samenwerken met Mahindra

AUTOWEEK
Volkswagen gaat samenwerken met Mahindra

De Volkswagen Group en het Indiase Mahindra & Mahindra slaan de handen ineen. De twee partijen ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst waarbinnen onderzocht wordt of Volkswagen onderdelen van het MEB-platform kan gaan leveren aan Mahindra. Aan het eind van dit jaar moet er een definitieve overeenkomst op tafel liggen.

Lees verder

Bentley-CEO: 'Onze eerste EV is tot 1.400 pk sterk'

Dat Bentley een heel elektrisch offensief klaarstoomt is geen geheim. Hoe de eerste elektrische Bentley eruit gaat zien is daarentegen nog wel een mysterie. Topman Adrian Hallmark biedt in gesprek met Automotive News iets meer informatie over de eerste EV van Bentley. De beoogde specificaties zijn in ieder geval niet misselijk.

Lees verder

Mercedes-Benz Vision AMG: spannend signaal

Maak kennis met de Vision AMG, een aalgladde showauto waarmee Mercedes-Benz laat zien hoe de toekomst van Mercedes-AMG eruit komt te zien. De AMG-afdeling van Mercedes heeft geƫlektrificeerde en zelfs volledig elektrische aandrijflijnen al omarmd en het ziet er niet naar uit dat de sportafdeling er afstand van wil nemen.

Lees verder

Citroen AX 11 TGE (1993)
Van een Italiaanse schone met 160pk naar een oud hok van bijna 30 jaar oud met 60pk. Hoe dan ?! Zou je denkenZ Maar ik vind het geweldig! Ik was al langer opzoek naar een tweede auto en in het bijzonder naar een Citroƫn AX. Helemaal omdat ik zo'n auto al eens gehad heb een 8 jaar terug. De auto werd te koop aangeboden in mijn woonplaats Groningen, dus ik hoefde er niet ver voor te rijden toen ik 'm aangeboden zag staan op marktplaats. Heb de verkoper direct een mail gestuurd toen ik de auto onli...
Lees verder

Mercedes-AMG SL 43 levert SL €70.000 lagere vanafprijs op

De nieuwe Mercedes-AMG SL stond tot op heden vanaf minimaal €231.004 euro in de Nederlandse orderboeken. Door de komst van een nieuwe instapversie zakt die vanafprijs met maar liefst zo'n €70.000.

Lees verder