donderdag 26 mei 2022

Zagato Mostro Barchetta: open monster

AUTOWEEK
Zagato Mostro Barchetta: open monster
Designhuis Zagato presenteerde op Villa d'Este een nieuwe creatie: de Mostro Barchetta, een open extremist die zich op papier niet heel makkelijk laat temmen.
Lees verder

Renault Zoe - 2013 - 187.101 km - Accudegradatie
Halverwege 2020 is de oude Renault Clio van Robert Pennings aan vervanging toe. Bij de school waar hij werkt als aardrijkskundeleraar worden dan juist laadvoorzieningen aangelegd en mede daardoor komt de elektrische auto in beeld. Robert is een echte Renault-rijder, naast de Clio is er ook een M├ęgane in het huishouden. Heel verrassend is het dan ook niet dat de keuze uiteindelijk op een Zoe valt. Toen Renault met de Fluence ZE en de eerste versie van de Zoe op de markt kwam, moesten kopers voor...
Lees verder

Als helikoptervliegen in de huiskamer - Vooruitblik GP Monaco
Welbeschouwd is het rijden met Formule 1-auto's op het krappe stratencircuit van Monaco compleet gekkenwerk. Alsof je met een helikopter door de huiskamer vliegt, zo omschreef Nelson Piquet het eens. Toch is de met glitter en glamour omgeven klassieker niet weg te denken van de kalender.
Lees verder

Goedkoop tanken in Duitsland: loont het om ver om te rijden?
Vanaf volgende week woensdag gaat de accijnsverlaging op brandstof in Duitsland in, waardoor je per liter minimaal 40 cent voordeliger uit bent ten opzichte van de huidige brandstofprijzen in ons land. Alleen, tot welke afstand loont het om de grens over te gaan voor een volle tank? Het Algemeen Dagblad zocht het uit.
Lees verder

Senova X25 – In het Wild
Je kijkt er snel overheen in het hedendaagse autolandschap, maar deze witte crossover is toch echt anders dan alle anderen. Het gaat om een Senova X25 en de grote vraag is hoe hij hier terecht is gekomen.
Lees verder