Doorgaan naar hoofdcontent

10 procent Nederlandse caravaneigenaren controleert banden bijna nooit

AUTOWEEK
10 procent Nederlandse caravaneigenaren controleert banden bijna nooit
De noodzaak van een set fatsoenlijke banden onder je auto wordt nog weleens onderschat. Een deel van de caravaneigeneran lijkt het niet zo nauw te nemen met de conditie van het rubber waarmee de sleurhut met de weg is verbonden. Zo'n 10 procent van de Nederlandse caravaneigenaren blijkt de banden van hun caravan minder dan één keer per jaar of helemaal nooit te controleren.
Lees verder

Onopvallende parels in het zonnetje gezet op autofestival
Leuk al die pracht en praal de afgelopen dagen op het Goodwood Festival of Speed, maar de 'gewone man' kan met een bedroefde blik in de portemonnee uiteindelijk weer met lege handen huiswaarts keren. Gelukkig komt er ook weer een festival aan waar de lat wat minder hoog ligt.
Lees verder

FNV: 'Slechts een derde krijgt nu maximale kilometervergoeding'
Er klinkt steeds meer kritiek op de maximale onbelaste kilometervergoeding, maar zelfs die vergoeding blijkt voor veel werknemers niet eens weggelegd. Slechts een derde van de werknemers krijgt nu 19 cent per kilometer, blijkt uit onderzoek van vakbond FNV.
Lees verder

Chevrolet Chevelle Malibu Estate (1974) - In het Wild
Eén van de meest succesvolle Chevrolets van de vorige eeuw was de Chevelle. Vooral de coupéversies waren erg geliefd, maar je had van elke generatie ook een stationwagon. Hier hebben we de laatste generatie in die hoedanigheid.
Lees verder

Honda Pilot: designstap terug
In Europa is de CR-V de grootste SUV die Honda aanbiedt, maar in de Verenigde Staten is dat de Pilot met plek voor maximaal acht inzittenden. Honda is aan het testen geslagen met een volledig nieuwe Pilot, een auto die natuurlijk niet naar Nederland komt maar die met zijn opvallende vorm een plekje op ons digitale podium verdient.
Lees verder