Doorgaan naar hoofdcontent

Aston Martin DBX 707 — Eerste Rijtest: zo rijdt Urus-killer

AUTOWEEK
Aston Martin DBX 707 — Eerste Rijtest: zo rijdt Urus-killer
Aston Martin heeft de topversie van zijn SUV aan de wereld voorgesteld. De Aston Martin DBX707 heeft maar liefst 707 pk en 900 Nm te bieden en de topsnelheid is met 310 km/h niet minder indrukwekkend. We gaan op pad met de imposante sportieveling.
Lees verder

Fans verrassen 75 jarige Röhrl met ex-Quattro van de zaak
Van harte gefeliciteerd met je 75e verjaardag, Walter Röhrl! Als verjaardagscadeau hebben twee fans zijn voormalige auto van de zaak meegebracht, die na een langdurig restauratieproces weer in topvorm is.
Lees verder

De G40 was de eerste snelle Volkswagen Polo
De Volkswagen Polo stond al een kleine tien jaar bekend als een der braafste borsten in autoland toen zijn makers hem voor de grap eens een blikje spinazie toedienden. De nieuwbakken Popeye wist zich nauwelijks raad met al die extra spierkracht.
Lees verder

Zonder Porsche en Piëch was de vijfcilinder er niet geweest
Zijn grootvader speelt al met het idee, maar het is zijn kleinzoon Ferdinand die het motorconcept tot grote hoogten stuwt: de geschiedenis van de vijfcilinder is nauw verbonden met de namen Porsche en Piëch. Zelfs de Kever zou oorspronkelijk worden voorzien van vijf cilinders.
Lees verder

Max Verstappen wint GP van Canada
Max Verstappen heeft voor de tweede keer op rij een GP gewonnen en breidt zijn leiding in het wereldkampioenschap uit. In de slotfase van de race stond hij nog wel even flink onder druk van Carlos Sainz.
Lees verder