Doorgaan naar hoofdcontent

Autotest: Toyota bZ4X

AUTOZINE
Autotest: Toyota bZ4X
Toyota introduceerde als eerste auto's met hybride-aandrijving. Echter, Toyota is nu de laatste grote fabrikant om een volledig elektrische auto te introduceren. De reden: Toyota wilde de techniek perfectioneren voordat het elektrische auto's op de markt zou brengen. Betekent dat dat de "bZ4X" de perfecte elektrische auto is?
Lees verder

MINI introduceert Countryman Untamed
Een nieuwe Untamed Edition, leverbaar vanaf juni 2022, is beschikbaar voor de MINI Countryman. Bij de Cooper S ALL4 Countryman Untamed Edition wordt dit gecombineerd met een conventionele motor (131 kW (178 pk) sterke 4- cilindermotor met MINI TwinPower Turbo). De standaard ALL4-vierwielaandrijving verdeelt het vermogen op gepaste wijze in alle weers- en wegomstandigheden.
Lees verder

Renault toont Kangoo en Master E-Tech
Renault vernieuwt het elektrische bedrijfswagenaanbod met de volledig nieuwe Kangoo E-Tech electric en nieuwe Master E-Tech electric. De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric is vanaf medio juli 2022 te bij de Renault dealer te bezichtigen. De nieuwe Renault Master E-Tech electric volgt begin augustus 2022.
Lees verder

Cupra Born krijgt 77 kWh batterij
De CUPRA Born met de 170 kW / 231 pk sterke e-boost elektromotor werd tot nu toe geleverd in combinatie met een 58 kWh accupakket, dat al goed is voor een theoretische actieradius van 418 kilometer. Het nieuwe 77 kWh long range accupakket brengt het theoretische rijbereik naar 546 kilometer voor de Adrenaline-uitvoering. Het 77 kWh accupakket is onder ideale omstandigheden te laden met een vermogen van 135 kW.
Lees verder

Skoa Fabia tijdelijk als Monte Carlo
Skoda bouwt al langer sportieve uitvoeringen onder het Monte Carlo-label. In 2011 had de tweede generatie FABIA de primeur. Sindsdien zijn er Monte Carlo-versies verschenen van de CITIGO, de YETI, de RAPID, de SCALA en de KAMIQ. Niet elke versie werd in elk land verkocht, maar de sportieve uitvoering van de vierde generatie FABIA komt daadwerkelijk naar Nederland.
Lees verder