Doorgaan naar hoofdcontent

Beursgang Porsche wordt wat concreter

AUTOWEEK
Beursgang Porsche wordt wat concreter
De Volkswagen Group speelt al een tijdje met het idee om Porsche naar de beurs te brengen. Dat lijkt nog steeds te gaan gebeuren en zelfs dit jaar al. Er wordt een flinke opbrengst verwacht.
Lees verder

Emilia GT Veloce: Giulia GT Coupé-restomod met 540 pk
Emilia Auto heeft een wel heel heftige zogenoemde restomod in ontwikkeling. Het Duitse grijpt de klassieke Giulia GT bij z'n kladden en hangt er een tot 540 pk opgeklopte aandrijflijn van de Giulia Q in!
Lees verder

Mercedes-Maybach GLS 600 krijgt bullbar van Mansory
Met de huidige filedruk kun je het wel vergeten om tijdens de spits op tijd op kantoor of bij je afspraken aan te komen. Geen nood, want met de bullbar die tuner Mansory desgewenst monteert op de Mercedes-Maybach GLS 600, duw je het overige verkeer gewoon aan de kant! Zoals wel vaker het geval is bij het werk van Mansory, vallen de overige upgrades die het bedrijf op de SUV van Mercedes-Maybach schroeft in de categorie 'smaakgevoelig'.
Lees verder

Volkswagen Polo GTI - Test
Vaak liggen grote aannemersprojecten stil omdat er in de nabijheid een zeldzame diersoort is aangetroffen. Dat betekent vanaf nu dan niet veel goeds als je een nieuwe Volkswagen Polo GTi op de bouwplaats signaleert, want hothatches worden met uitsterven bedreigd.
Lees verder

Politie Berlijn weert Tesla's om camera's
Tesla's zijn op bepaalde politieterreinen in Berlijn niet meer welkom. Dat staat in een interne memo. De politie van de Duitse hoofdstad heeft namelijk bezwaar tegen de camera's van Tesla's, die de omgeving permanent filmen, en is bang voor privacyschendingen.
Lees verder