Doorgaan naar hoofdcontent

BMW M3 Touring als Safety Car

AUTOWEEK
BMW M3 Touring als Safety Car
De M3 Touring is nog nauwelijks onthuld of hij mag al het pashokje in voor een andere outfit. Dit jaar mag hij namelijk al in actie komen als Safety Car bij de MotoGP. Naast het bewaken van de veiligheid fungeert deze M3 Touring ook als uithangbord voor de M Performance-onderdelen, waarmee met name de achterbumper radicaal op de schop gaat.
Lees verder

Buick Electra (1973) - In het Wild
Ook bij Buick is de kogel door de kerk: vanaf 2030 is het merk volledig elektrisch én gaan alle modellen op de Noord-Amerikaanse markt 'Electra' heten. Daarmee stoft Buick een oude modelnaam af, al was de Electra van weleer alles behalve groen. Dit exemplaar daarentegen...
Lees verder

14 infrastructuurprojecten vertraagd wegens stikstofberekening
De verbreding van de snelwegen A58 en A6 zijn enkele van de in totaal veertien infrastructuurprojecten die vertraging oplopen. De oorzaak: er zijn niet genoeg experts om te berekenen wat de projecten betekenen voor de stikstofuitstoot.
Lees verder

Toyota bZ4X en Subaru Solterra nu al teruggeroepen
Wij hebben ze nog niet zien rijden, maar de volledig elektrische Toyota bZ4X en Subaru Solterra krijgen al te maken met een terugroepactie. Eigenaren krijgen zelfs het advies om er niet meer mee te rijden, omdat de kans bestaat dat de wielen loskomen.
Lees verder

Polestar vanaf vandaag naar de beurs
Polestar is vanaf vandaag verkrijgbaar als aandeel op de Amerikaanse aandelenbeurs Nasdaq. Daarmee haalt het het merk, dat onderdeel is van het Chinese conglomeraat Geely, ruim 845 miljoen euro op. Het geld is gezien de plannen van Polestar meer dan welkom.
Lees verder