Doorgaan naar hoofdcontent

Bugatti Chiron L'Ébé: laatste serie Chirons

AUTOWEEK
Bugatti Chiron L'Ébé: laatste serie Chirons
Bugatti heeft zo'n tien jaar tijd en gevoelsmatig honderden speciale edities van de Veyron nodig gehad om alle 450 stuks van zijn met een W16 uitgeruste luxueuze hypercar te slijten. Opvolger Chiron presteert wat dat betreft een stuk beter. In zo'n zes jaar tijd heeft Bugatti alle 500 exemplaren van de Chiron aan de man weten te brengen.
Lees verder

Hyundai Stargazer: nieuwe excentrieke MPV
Hyundai heeft in splinternieuwe MPV in de ontwikkelingskamers staan die wordt ondergedompeld in een bad vol uitgesproken designelementen. We krijgen de eerste beelden te zien van de Stargazer.
Lees verder

Seat Ibiza 1.5 Sport: 150 pk sterke topversie
De Seat Ibiza is er weer met een 150 pk sterke 1.5 TSI. Seat introduceert een speciale gelimiteerde versie van de Ibiza die luistert naar de naam Sport en die bovenaan het Ibiza-gamma komt te staan.
Lees verder

Audi Q5 S edition Competition: aangeklede plug-ins
Audi komt met een nieuw uitvoering voor de Q5 en Q5 Sportback. Het gaat om de S Edition Competition, een uitvoering die het sportieve gehalte van de reguliere S Editions volgens Audi naar een hoger plan tilt.
Lees verder

Brabus restaureert Mercedes-Benz 300 SL 'van Andy Warhol'
Brabus doet meer dan het uiterlijk en technisch opwaarderen van vooral Mercedessen, het weet namelijk ook wel raad met klassiekers. Dat blijkt wel uit het nieuwste project: Brabus heeft een Mercedes-Benz 300 SL gerestaureerd. Een auto met een kunstzinnig verleden.
Lees verder