Doorgaan naar hoofdcontent

Circuittest: Toyota GR Supra Manueel (2022)

AUTOFANS
Circuittest: Toyota GR Supra Manueel (2022)
Taal Nederlands Toyota heeft zijn GR Supra getrakteerd op een update, maar dat zou je op basis van zijn uiterlijk niet meteen zeggen. In de plaats daarvan krijgt de sportwagen wat gewichtsbesparingen in de optielijst, naast – stel je voor – een ouderwetse, manuele versnellingsbak. Ideaal dus voor een paar rondjes op het circuit.
Lees verder

Ford toont elektrische SuperVan en taboebrekende Ranger Raptor in Goodwood
Taal Nederlands Ford laat zich van z'n creatiefste kant zien vandaag in Goodwood, want het neemt twee van de meest spraakmakende auto's in tijden mee. De ene is een elektrische racebus met 2.000 pk, en de andere is een pick-up die de LGBTQ+-gemeenschap in de verf wil zetten met zijn kleurenspel.
Lees verder

Mansory geeft Mercedes-Maybach GLS 820 pk en… een bullbar?
Taal Nederlands Neem je als tuner een relatief normale auto als basis, dan is het niet zo moeilijk om er iets beters van te maken. Start je daarentegen met een Mercedes-Maybach GLS 600, dan moet je flink uitpakken om indruk te maken. De dames en heren van Mansory hebben onze aandacht alvast getrokken met hun enorme bullbar…
Lees verder

Mercedes EQXX verbetert eigen record: nu 1.202 km op één acculading
Taal Nederlands Dat de Mercedes-Benz Vision EQXX een indrukwekkende EV is, hoeven we je vast niet te vertellen. Twee maanden geleden legde de conceptcar al ruim 1.000 kilometer aan openbare wegen af op één volle batterij. Dat kon echter nog beter, moeten zijn ontwikkelaars gedacht hebben.
Lees verder

Videoreview: Mercedes 600 Pullman van het Belgische koningshuis (2022)
Taal Nederlands Ben je tegenwoordig op zoek naar het beste dat Mercedes je te bieden heeft, dan verwijst het merk met de ster je liefdevol door naar Maybach. Maar wat reed het summum van onze maatschappij in de jaren 60, 70 en 80? Maak kennis met de Mercedes 600 Pullman... van het Belgische koningshuis!
Lees verder