Doorgaan naar hoofdcontent

Citroen en ELLE creeren C3 Limited Edit

AUTOZINE
Citroen en ELLE creeren C3 Limited Edit
De samenwerking tussen Citro?n en ELLE krijgt een nieuw hoofdstuk met de nieuwe C3 ELLE Limited Edition. De 'Since 1945 amp; forever' signatuur is een verwijzing naar het eerste ELLE-nummer dat op 21 november 1945 verscheen. Het partnerschap tussen twee iconische Franse merken is ontstaan uit een gemeenschappelijke ambitie om aandacht te geven aan de belevingswereld van vrouwen. Mode, elegantie, welzijn en sociale kwesties staan daarin centraal.
Lees verder

Autotest: Suzuki Vitara
Suzuki is goed in het bouwen van kleine auto's. Daarom kan het voor een kleine auto ook een kleine prijs rekenen. Maar nu alle auto's elektrisch of deels elektrisch worden, staat Suzuki voor een uitdaging. Als stap in de goede richting is de Vitara voortaan leverbaar als hybride. Maar dan wel in Suzuki-stijl natuurlijk!
Lees verder

Skoda-fabriek opent deuren voor publiek
Na een sluiting van bijna twee jaar, als gevolg van de coronapandemie, heeft Skoda de deuren van de Tsjechische fabrieken weer geopend voor het publiek. Fabrieksbezoeken langs specifieke onderdelen van het productieproces plus de uiteindelijke assemblage zijn bij uitstek bedoeld voor groepen scholieren en gezinnen met kinderen vanaf tien jaar. De fabrieksbezoeken zijn beschikbaar in uiteenlopende talen, waaronder Tsjechisch, Engels, Duits ?n Nederlands.
Lees verder

Lightyear 0 gaat in productie
Lightyear, het bedrijf dat een zonneauto ontwikkelt, lanceert zijn productie-model: Lightyear 0. Na zes jaar onderzoek en ontwikkeling, ontwerpen, engineering, prototypes en testen gaat deze zonneauto dit najaar in productie. Automobilisten kunnen in theorie tot zeven maanden rijden zonder een auto aan te moeten sluiten op stopcontact of laadpaal. Met Lightyear 0 biedt het bedrijf een nieuwe oplossing voor automobilisten die de vrijheid van mobiliteit willen combineren met de geruststelling van duurzame energie.
Lees verder

Autotest: Toyota bZ4X
Toyota introduceerde als eerste auto's met hybride­aandrijving. Echter, Toyota is nu de laatste grote fabrikant om een volledig elektrische auto te introduceren. De reden: Toyota wilde de techniek perfectioneren voordat het elektrische auto's op de markt zou brengen. Betekent dat dat de "bZ4X" de perfecte elektrische auto is?
Lees verder