woensdag 1 juni 2022

Dít is de Polestar 5!

AUTOWEEK
Dít is de Polestar 5!
AutoWeek kan je het voor 2025 gepland staande elektrische vlaggenschip van Polestar vanuit alle hoeken laten zien. Op deze uitgebreide reeks patentplaten is de Polestar 5 namelijk uitgebreid te zien!
Lees verder

Hyundai blikt vooruit op Venue
Hyundai geeft een stel designschetsen vrij van een vernieuwde compacte cross-over. De kleine hoogpotige luistert naar de naam Venue en krijgt een naast een herzien front ook een volledig nieuwe achterzijde aangemeten.
Lees verder

'Zware auto's significant gevaarlijker voor zwakke weggebruiker'
Het klinkt een beetje als een open deur intrappen, maar uit Belgisch onderzoek blijkt dat de kans op ernstig letsel bij zwakke weggebruikers significant hoger ligt bij zwaardere auto's. Elektrische auto's (en dan vooral SUV's) staan er wat dat betreft niet lekker op.
Lees verder

Bumperkleven grootste verkeersergernis
Niet iedereen gedraagt zich altijd even netjes in het verkeer, met grote ergernissen voor medeweggebruikers als gevolg. Uit onderzoek van verzekeraar Allianz Direct blijkt dat onvoldoende afstand houden tot de voorligger voor Nederlandse automobilisten de grootste verkeersergernis is.
Lees verder

Lamborghini wil ook na 2030 nog verbrandingsmotoren
De transitie naar een volledig elektrisch aanbod is door veel autofabrikanten al ingezet. Bij de exclusieve merken is zo'n omslag niet zo vanzelfsprekend. Lamborghini-CEO Stephan Winkelmann verklaart nu dat hij na 2030 gewoon verder wil met brandstofmotoren.
Lees verder