woensdag 8 juni 2022

Dit wordt Cupra’s geëlektrificeerde gamma: Terramar, Tavascan en UrbanRebel (2022)

AUTOFANS
Dit wordt Cupra's geëlektrificeerde gamma: Terramar, Tavascan en UrbanRebel (2022)
Taal Nederlands Cupra heeft alles uit de kast gehaald op zijn Unstoppable Impulse-evenement gisterenavond, en dat mag je letterlijk nemen. De constructeur laat namelijk in één klap zijn drie nieuwe modellen zien die tegen 2025 op de markt moeten komen. De rode draad die ze allemaal verbindt is — wat had je dan gedacht — elektrificatie.
Lees verder

Volgende generatie Apple CarPlay neemt ook bestuurdersdisplay over
Taal Nederlands Technologiegigant Apple heeft een nieuwe generatie van zijn iOS-interfaces voorgesteld, en daar hoort ook een update voor Apple CarPlay bij. Die verheft de software letterlijk tot een nieuw niveau, want vanaf volgend jaar zal onder andere ook je bestuurdersdisplay in een Apple-jasje gehuld kunnen worden.
Lees verder

De nieuwe Bentley Continental GT V8 in 9 weetjes [Video]
Rijtesten Taal Nederlands Bentley wist vorig jaar een recordverkoop te noteren. Waardoor we een ideale reden/ perfect excuus vonden om Colette op pad te sturen met de Continental GT V8. Wat je daar juist over moet weten? Kijk even mee! Bentley wist vorig jaar een recordverkoop te noteren. Waardoor we een ideale reden/ perfect excuus vonden om Colette op pad te sturen met de Continental GT V8. Wat je daar juist over moet weten? Kijk even mee! Europese autosegmentatie: SAuto...
Lees verder

Eindelijk: Polestar 2 krijgt binnenkort Apple CarPlay
Taal Nederlands De Polestar 2-configurator is maar beter klaar voor een toestroom aan nieuwe klanten. De constructeur laat namelijk weten dat de EV deze maand eindelijk Apple CarPlay krijgt via een OTA-update, waardoor ook iPhone-gebruikers hun smartphones kunnen koppelen aan het infotainmentsysteem. En daar zijn er best veel van...
Lees verder

Elektriciteitsnet Vlaanderen klaarstomen voor elektrische auto? Da's 4 miljard euro!
Taal Nederlands Netbeheerder Fluvius heeft berekend wat het kost om het elektriciteitsnet in Vlaanderen aan te passen aan de versnelde elektrificatie. De komende tien jaar zou er 4 miljard euro moeten geïnvesteerd worden.
Lees verder