Doorgaan naar hoofdcontent

Extreme Tesla Model 3 klaar voor Pikes Peak

AUTOWEEK
Extreme Tesla Model 3 klaar voor Pikes Peak
Een heftig ogende Tesla Model 3 is klaar om zijn tanden te zetten in de 156 bochten tellende heuvelklim tijdens de jaarlijkse Pikes Peak International Hill Climb. De Model 3 is vanbuiten natuurlijk grondig aangepast en is ook op technisch vlak onder handen genomen.
Lees verder

Tesla schrapt 10 procent personeel met vast salaris
Het gaat Tesla weliswaar voor de wind qua verkoopcijfers en productie-uitbreiding, maar topman Elon Musk vindt het tijd dat Tesla de buikriem aanhaalt. Musk vreest voor een recessie en schrapt daarom een deel van Tesla's personeelsbestand.
Lees verder

Eerste BMW M3 Touring: 510 pk sterk spektakel
Voor het eerst sinds de introductie van de eerste M3 in 1986 is er een M3 Touring. Dit is de splinternieuwe BMW M3 Touring die ook nog eens alleen als 510 pk sterke Competition op de weg verschijnt.
Lees verder

Peugeot 408 - Eerste kennismaking
Familie-uitbreiding voor Peugeot! We maken kennis met de 408, die in tegenstelling tot wat je misschien op basis van zijn naam verwacht eigenlijk maar weinig met de eerdere '40-modellen' van doen heeft. De 408 is namelijk een fastback, die ook nog eens wat boven de 308 en 508 uittorent.
Lees verder

Peugeot 408 is nieuwe fastback met 308-techniek
Peugeot is een model rijker: dit is de gloednieuwe 408. Een vrij hoge fastback met tal van 308-invloeden. De 408 deelt niet alleen uiterlijke kenmerken maar ook de nodige techniek met zijn conventioneler vormgegeven broer.
Lees verder