Doorgaan naar hoofdcontent

Facelift op komst voor Skoda Octavia

AUTOWEEK
Facelift op komst voor Skoda Octavia
De huidige Skoda Octavia is bijna drie jaar oud en dus is er de afgelopen maanden achter de tekentafels in in Mmladá Boleslav druk geschetst aan een gefacelifte versie. Die gefacelifte Skoda Octavia is op deze set spionagefoto's voor het eerst te zien. We kunnen je zowel de reguliere Octavia als zijn ruimere Combi-broer in camouflagekostuum laten zien.
Lees verder

20 jaar Daihatsu Copen: rijk feestje
De misschien wel meest speelse Daihatsu bestaat twintig jaar. We hebben het dan natuurlijk over de Copen, de roadster op zakformaat die ter gelegenheid van zijn twintigste verjaardag een speciale uitvoering krijgt.
Lees verder

China weert Tesla's uit kustgebied
Er mogen tenminste twee maanden geen Tesla's in het Chinese kustgebied Beidaihe komen. Daar vindt een zomerbijeenkomst voor Chinese politieke leiders plaats. Waarschijnlijk is de overheid bang voor spionage.
Lees verder

Seat Ibiza krijgt weer 150 pk sterke 1.5
De Seat Ibiza is sinds de vorig jaar op het model doorgevoerde facelift in Nederland alleen met 1.0's te krijgen, maar is binnenkort ook weer met een 150 pk sterke 1.5 TSI te bestellen. AutoWeek kan al melden wat die nieuwe topversie moet gaan kosten.
Lees verder

Alpina D4 S Gran Coupé: uitstervend ras
Of je het nu wil of niet, diesel is in ons deel van de wereld steeds meer uit de gratie aan het raken. Er zijn steeds meer nieuwe modellen die het zelfs al geheel zonder dieselmotoren op de bestellijst moeten stellen. De BMW 4-serie hoort daar niet bij. Alpina komt nu met een dieselbeul in de vorm van de D4 S Gran Coupé.
Lees verder