Doorgaan naar hoofdcontent

Fiat Tempra (1991) - Liefhebber Gezocht

AUTOWEEK
Fiat Tempra (1991) - Liefhebber Gezocht
Als je denkt aan safety cars in de Formule 1, dan denk je waarschijnlijk niet meteen aan de Fiat Tempra. Toch vervulde de Tempra wel degelijk die rol tijdens de Grand Prix van Brazilië in 1993. Deze Tempra uit 1991 is een minder potent exemplaar dan de safety car van destijds, maar verdient om andere redenen wel een liefhebbende volgende eigenaar.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - De auto is af! Er kan niets meer verbeterd worden.
Is de auto nu helemaal af of kan er nog wat verbeterd worden? Nic stapt samen met 'Big Chief' Damiaan in de Mercedes-Benz EQE om te bespreken hoe de autoindustrie omgaat met verschillende seksen en hun voorkeuren. Is Cupra 'soft' geworden en is een auto als de Citroën C3 ELLE gericht op 'de vrouw' wel zo verstandig?  Achteruitkijkspiegel - De auto is af! Er kan niets meer verbeterd worden.
Lees verder

Nieuwe BMW X1 - Back to Basics
Prijzen nieuwe BMW X1, vanaf net geen 52 mille' kopten we eerder deze maand. Dat smeekt natuurlijk om een uitgebreid onderzoek naar wat je allemaal kunt verwachten voor dat geld.
Lees verder

Morgan werd groot met goedkope driewielers
Morgan kent iedereen van de conservatieve, zelfs reactionaire roadsters. Minder mensen weten dat het kleine, eigenzinnige merk ooit groot werd met driewielers voor de krappe beurs. Zoals het goede Engelsen betaamt, wordt de historie gekoesterd en daarom is er, tegen alle rationele afwegingen in, toch weer een pure driewieler gekomen.
Lees verder

Toyota Land Cruiser 60 'camper' - In het Wild
De Toyota Land Cruiser is een van de populairste voertuigen voor wie gaat 'overlanden', ofwel per auto naar onherbergzame gebieden trekt. Daar waar de meeste 'overlanders' in dat geval opteren voor een daktent, is er minimaal één Nederlander die een heuse camper maakte van een Land Cruiser 60. Een 'overlandcruiser', zogezegd.
Lees verder