Doorgaan naar hoofdcontent

Ford Very Gay Raptor en elektrische SuperVan naar Goodwood

AUTOWEEK
Ford Very Gay Raptor en elektrische SuperVan naar Goodwood
Ford geeft tijdens het Goodwood Festival of Speed op bijzondere wijze acte de presence. De nieuwe Ranger Raptor beleeft er zijn dynamische publieksdebuut, maar dan wel uitgedost als Very Gay Raptor. Daarnaast neemt Ford een waarschijnlijk knotsgekke elektrische bus mee die luistert naar de naam Electric SuperVan.
Lees verder

Bentley Continental GT Mulliner W12: top-Continental GT
Bentley parkeert een nieuwe absolute topversie op de troon van de Continental GT. Maak kennis met de vernieuwde Continental GT Mulliner met W12, een auto die het beste van Bentley's werelden met elkaar combineert.
Lees verder

DS E-Tense Performance - Reportage
Deze elektroauto schiet sneller van zijn plek dan een Formule 1-auto: we maken nader kennis met de extreme DS E-Tense Performance.
Lees verder

Citroën ë-Jumpy Hydrogen - Eerste rijtest
Nieuwe personenauto's zijn vanaf 2035 elektrisch in de EU, maar voor bedrijfswagens wordt de grens wellicht al bij 2027 getrokken. Omdat batterij-elektrische busjes niet voor ieder doel geschikt zijn, ziet Stellantis een toekomst voor waterstof. Dat begint met het trio Citroën Jumpy, Opel Vivaro en Peugeot Expert.
Lees verder

Volkswagen Golf Cabriolet 1.2 TSI – 2012 – 303.058 km - Klokje Rond
Zeg je TSI, dan komen er meteen visioenen van vervuilde motoren, rammelende distributiekettingen, kapotte turbo's en oliedorst. Toch meldt Rob Lintner dat hij een Volkswagen Golf heeft met de 1.2 TSI die de drie ton heeft gehaald. Hij is dan ook van harte uitgenodigd om zijn ervaringen met zijn auto te komen vertellen en om eens te laten beoordelen of zijn auto nog wat waard is.
Lees verder