Doorgaan naar hoofdcontent

Greenwheels stapt versneld over op EV's

AUTOWEEK
Greenwheels stapt versneld over op EV's
Greenwheels gaat zijn deelauto's de komende drie jaar versneld omruilen voor EV's. Met die stap wil het bedrijf in 2025 naar eigen zeggen compleet CO2-neutraal draaien. Voor de nieuwe EV's zoekt Greenwheels zijn heil bij de ID-modellen van Volkswagen.
Lees verder

Nieuwe Honda CR-V: weinig verrassend interieur
Honda parkeert volgend jaar onder andere een volledig nieuwe CR-V in zijn showrooms. AutoWeek heeft je die SUV ruimschoots voor zijn onthulling al eens laten zien. Nu weten we ook hoe het binnenste van de nieuwe CR-V wordt vormgegeven.
Lees verder

Compacte leaseauto's zijn van alle landen thuis
Bij auto's in de prijsklasse tot € 25.000 is de keuze groot. De verdeling en herkomst van deze modellen is misschien nog wel groter. Autofabrikanten over de hele wereld doen mee in deze editie van de Lease top 10. Welke modellen uit het A en B-segment trekken de meeste zakelijke rijders?
Lees verder

Polestar 5: bijna 900 pk sterk
Polestar geeft de eerste informatie vrij over de aandrijflijn van de 5. De Polestar 5 wordt het vlaggenschip van het zustermerk van Volvo en dus stond al vast dat de elektrische GT geen kinderachtige aandrijflijn zou krijgen. Nu weten we ook hoe sterk de eerste lage elektrische Polestar wordt.
Lees verder

Benzineprijs zet voorzichtige daling in
Misschien heb je het aan de pomp al gemerkt: de benzineprijzen lijken hun piek voorlopig bereikt te hebben. Inmiddels dalen de prijzen ook weer iets, want ook de olieprijzen gaan wat omlaag.
Lees verder