Doorgaan naar hoofdcontent

Hyundai Ioniq 6 komt mogelijk ook als Shooting Brake

AUTOWEEK
Hyundai Ioniq 6 komt mogelijk ook als Shooting Brake
De Hyundai Ioniq 6 is van zichzelf al een behoorlijk bijzondere auto, maar er zit mogelijk meer in het vat. Een heuse Ioniq 6 Shooting Brake en Ioniq 6 N zijn zeker niet uitgesloten.
Lees verder

Cupra Tavascan verkleed als Volkswagen ID4
Cupra voegt in 2024 een nieuwe elektrische SUV aan zijn modelfamilie toe: de Tavascan. De Spanjaarden stomen die Tavascan nu op en nabij de Nürburgring klaar voor zijn avonturen op de automarkt, maar nog niet in definitieve vorm.
Lees verder

Autosalon van Brussel gaat in 2023 wél door
Goed nieuws voor wie staat te popelen om relatief dichtbij huis een autobeurs te bezoeken. In 2023 zal het Autosalon van Brussel voor het eerst in twee jaar weer in normale vorm plaatsvinden.
Lees verder

Topversie MG 4 Electric is bloedsnel
Met de splinternieuwe 4 Electric richt MG scherper dan ooit zijn vizier op elektrische auto's als de Volkswagen ID3. Dat de elektrische hatchback veel in zijn mars belooft te hebben, blijkt niet alleen uit de cijfers die MG in Europa heeft vrijgegeven.
Lees verder

Citroën C4 X: C4 sedan, altijd elektrisch
Dit is de Citroën C4 X, een auto die in ons land uitsluitend geleverd zal worden als elektrische ë-C4 X. Het is in feite een Citroën C4 sedan, maar dat betekent ook dat we te maken hebben met een bijzonder eigenzinnig model.
Lees verder