maandag 6 juni 2022

‘Hyundai, Kia en Genesis gaan meer modellen in Europa ontwikkelen’

AUTOWEEK
'Hyundai, Kia en Genesis gaan meer modellen in Europa ontwikkelen'
Hyundai en Kia hebben in Europa niet te klagen over de aandacht van autokopers. Het kan echter altijd beter, en dus gaan de Koreaanse merken naar verluidt meer auto's laten ontwikkelen voor en in Europa. Het hier nog te lanceren luxemerk Genesis doet ook mee.
Lees verder

Bentley Continental GT en GTC als S
Na de Bentayga krijgen nu ook de Bentley Continental GT en Bentley Continental GTC het S-sausje overgoten. Dat betekent sportiviteit, gecombineerd met de basismotor.
Lees verder

Zo ver komt de BMW iX3 in de praktijk
De BMW iX3 had bij zijn eerste uitgebreide test voor AutoWeek de pech dat het die week in februari 2021 ijzig koud was. Daarmee hebben we in elk geval het verbruik en de range van de elektrische SUV onder voor Nederland barre omstandigheden. Dankzij de reviews van iX3-rijders hebben we gelukkig ook een beeld van hoe ver de BMW iX3 in de praktijk komt bij normale temperaturen.
Lees verder

Tesla Cybertruck volgens Space Campers: gekker, maar ook normaler
Het is zeer de vraag wanneer en of de Tesla Cybertruck ooit in Europa zal verschijnen. Wij zijn echter niet te beroerd om nog wat zout in de wonden van wie daarvan baalt te strooien: dit is de Cybertruck volgens Space Campers.
Lees verder

'Solid State-accu's dit jaar naar Ford en BMW'
De solid state-accu wordt vooralsnog gezien als de heilige graal op het gebeid van accu's voor elektrische auto's. Ontwikkelaar Solid Power zegt al volgend jaar de eerste exemplaren te kunnen afleveren aan BMW en Ford.
Lees verder