Doorgaan naar hoofdcontent

Hyundai toont schets IONIQ 6

AUTOZINE
Hyundai toont schets IONIQ 6
Hyundai heeft de eerste ontwerpschetsen onthuld van de nieuwe IONIQ 6. Het is, na de IONIQ 5, het tweede model van het nieuwe submerk van Hyundai dat zich exclusief richt op puur elektrische auto's.
Lees verder

Audi lanceert Q5 S Edition Competition
Audi presenteert de Q5 en Q5 Sportback S Edition Competition. De nieuwe uitvoeringen onderstrepen hun sportiviteit met geheel eigen designaccenten. De Audi Q5 S edition Competition is er vanaf 77.378 euro.
Lees verder

Skoda prijst alle versies ENYAQ COUPE iV
Na de introductie van het sportieve RS-topmodel completeert Skoda het gamma van de ENYAQ COUP? iV. De ENYAQ COUP? iV 60-uitvoeringen hebben een aandrijflijn met een 132 kW sterke elektromotor in combinatie met een 58 kWh accu. De 80-uitvoeringen zijn krachtiger (150 kW) en beschikken standaard over een 77 kWh accupakket. Bovenop de iV basisversie is er keuze uit nog drie uitrustingsniveaus: Business Edition, Business Edition Plus en Sportline. De ENYAQ COUP? iV is nu te bestellen vanaf 51.690 euro.
Lees verder

Autotest: Renault Kangoo
De dieselmotor is een zinvolle uitvinding. Een dieselmotor is namelijk sterker en zuiniger dan een benzinemotor. Daarom zijn dieselmotoren bij uitstek geschikt voor bedrijfswagens die veelal zware lasten over lange afstanden moeten vervoeren. Voor bedrijfswagens die hun werk in de stad doen is een dieselmotor juist niet efficiƫnt en zelfs zeer milieubelastend. Daarom is de Renault Kangoo er nu ook met elektrische aandrijving. Maak kennis met de Kangoo E-Tech Electric.
Lees verder

Peugeot introduceert 408
Peugeot introduceert de 408. Het motorenaanbod omvat twee Plug-in Hybrid versies met 180 en 225 pk, alsmede een versie met 130 pk benzinemotor. Alle drie de motoren zijn standaard gekoppeld aan een 8-traps EAT8 automatische transmissie. Een geheel elektrische versie zal enkele maanden later volgen. De Peugeot 408 heeft de nieuwste generatie van de Peugeot i-Cockpit. De nieuwe Peugeot 408 verschijnt begin 2023 op de markt. Hij wordt in eerste instantie voor de Europese markt gebouwd in Frankrijk, in Mulhouse.
Lees verder