woensdag 29 juni 2022

Klassiekerkwijlen: allereerste Jaguar C-Type Continuation geleverd

AUTOFANS
Klassiekerkwijlen: allereerste Jaguar C-Type Continuation geleverd
Taal Nederlands Jaguar heeft de productie van zijn 'nieuwe klassieker', de C-Type Continuation, afgetrapt. Dat doen ze met een wel heel specifiek vormgegeven exemplaar, want deze bolide steekt in de racekleuren van het jaar 1952. Daarmee moet hij de 70ste verjaardag van een historische overwinning eren.
Lees verder

Elektrische steps krijgen (eindelijk) nieuwe verkeersregels (2022)
Taal Nederlands Elektrische steps worden steeds populairder, maar het gebruik ervan is niet altijd zonder risico. Om alles veilig te laten verlopen, gelden er vanaf 1 juli (2022) nieuwe regels voor het gebruik van de elektrische step. Zo geldt er binnenkort een minimumleeftijd, verbod op voetpaden en mag je geen passagiers vervoeren op een e-step.
Lees verder

Officieel: er komt een Autosalon in 2023
Taal Nederlands Al twee jaar moet de Belgische autofan het zonder Salon stellen, want de coronapandemie plande zijn opstoten telkens pal in de opstart. Dat deed stilaan de vraag rijzen over de toekomst van het evenement, maar daarover geeft organisator FEBIAC nu duidelijkheid: volgend jaar komt er gewoon terug een Brussels Motor Show!
Lees verder

Officieel: Citroën ë-C4 X is 100% elektrisch (2022)
Taal Nederlands Citroën lanceert een nieuw derivaat in haar C4-familie. Die C4 X mag je zien als een "SUV-sedan" en komt uitsluitend als elektrische versie naar onze markt. Zeg dus niet C4 X maar wel ë-C4 X. Ou la la.
Lees verder

Porsche 718 Cayman en Boxster zo populair... dat Volkswagen deel productie op zich neemt
Taal Nederlands Crisis? Welke crisis?
Lees verder