Doorgaan naar hoofdcontent

Land Rover navigeert met what3words

AUTOZINE
Land Rover navigeert met what3words
Jaguar Land Rover biedt locatietechnologie met what3words aan. Hiermee kan worden genavigeerd naar plekken zonder adres. De what3words-navigatiesoftware is verkrijgbaar via een software-over-the-air (SOTA) update en beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Jaguar en Land Rover modellen die zijn uitgerust met het Pivi Pro-infotainmentsysteem.
Lees verder

Dacia lanceert AR app
Nieuwe kleuren, het nieuwe logo en het nieuwe Dacia embleem: per direct dragen alle Dacia-modellen de nieuwe visuele merkidentiteit. Bij alle Dacia-dealers en op alle websites in Europa, maar ook in alle verkoopmedia en advertenties. Om de nieuwe visuele merkidentiteit beter te ontdekken is er nu de nieuwe Dacia AR augmented reality-app.
Lees verder

Hyundai IONIQ 5 is Trekauto van het Jaar
De IONIQ 5 is uitgeroepen tot ANWB Trekauto van het Jaar 2022. Een primeur, want het is voor het eerst dat een volledig elektrische auto deze onderscheiding ontvangt. De IONIQ 5 neemt het stokje over van de Hyundai TUCSON 1.6 T-GDI Hybrid die vorig jaar werd gekroond tot beste caravantrekker van Nederland.
Lees verder

Kia Sportage is hybrid Trekauto van 2022
De Kia Sportage 1.6 T-GDi Plug-in Hybrid heeft hoge ogen gegooid tijdens de Trekauto van het Jaar verkiezing van 2022. De stekker-SUV van Kia is volgens de jury de beste Plug-in Hybrid om een caravan mee te trekken.
Lees verder

Autotest: Citroen C5 Aircross
De Citroën C5 AirCross heeft een facelift ondergaan voor modeljaar 2022. Logisch, want het model is sinds 2018 op de markt. Echter, de motoren zijn niet gewijzigd, dus de auto is niet sneller of zuiniger geworden. Ook het onderstel is niet aangepast, waardoor ook de rijeigenschappen gelijk zijn gebleven. Wat is er dan wel verbeterd?
Lees verder