Doorgaan naar hoofdcontent

McLaren Artura - Rij-impressie

AUTOWEEK
McLaren Artura - Rij-impressie
De McLaren Artura is vooral anders. Na ruim een decennium waarin McLaren min of meer dezelfde basis gebruikte voor alle modellen, breekt er met de Artura een nieuw hoofdstuk aan. Een hoofdstuk waarin veel anders wordt, en opmerkelijk veel toch hetzelfde.
Lees verder

Polestar 3, 4 én 5 te zien
Polestar geeft een inkijkje in de toename van zijn verkoopcijfers. Interessant, maar veel interessanter is de afbeelding die Polestar van zijn voor 2024 beoogde modellengamma laat zien. Voor het eerst laat Polestar een niet alleen de achterkant van de 3 en 5, maar ook van de in 2023 te verschijnen Polestar 4 zien.
Lees verder

'Mercedes-Benz CLE vervangt meerdere modellen'
Het gerucht dat Mercedes-Benz de Coupé- en Cabrioletversies van de C-klasse en E-klasse door één model vervangt, gaat al een tijdje rond. Nu lijkt de bevestiging er te zijn. Onder de naam CLE komt er een opvolger van die auto's.
Lees verder

Toyota Corolla (E100) gepresenteerd - Uit de Oude Doos
In 1991 stelde Toyota de nieuwe zevende generatie van de Corolla voor aan de wereld. De E100-generatie van het Japanse succesnummer bereikte in 1992 Nederland en daar stonden we precies 30 jaar geleden uitgebreid bij stil. De toen nieuwe Corolla ging behoorlijk divers te werk.
Lees verder

Dit is Zwarte Zaterdag in Frankrijk
De verkeersproblemen op Zwarte Zaterdag worden verergerd door de extreme centralisatie van Frankrijk, waarbij Parijs het knooppunt is van het gehele nationale wegennet. Laatste zaterdag van juli Deze Zwarte Zaterdag is meestal eind juli, hoewel in 2007 zowel de laatste zaterdag van juli als de eerste zaterdag van augustus worden aangewezen als Zwarte Zaterdag. De […]
Lees verder