Doorgaan naar hoofdcontent

Mercedes-Benz Vision EQXX legt 1.202 km af op één acculading

AUTOWEEK
Mercedes-Benz Vision EQXX legt 1.202 km af op één acculading
Dat de Mercedes-Benz Vision EQXX een zeer efficiënt studiemodel is, dat wisten we al. Nu heeft de aalgladde EV het ook in de praktijk bewezen. De Vision EQXX heeft een recordafstand van maar liefst 1.202 km afgelegd op één lading.
Lees verder

Ferrari installeert stationaire brandstofcel bij fabriek
Ferrari gaat aan de brandstofcel, maar (nog) niet zoals je denkt. Het merk heeft bij de fabriek in Maranello een vaste, stationaire brandstofcel om in een deel van de energie te voorzien.
Lees verder

Voormalig Red Bull-coureur Pierre Gasly verlengt contract
Pierre Gasly blijft volgend jaar zitten waar hij zit in de Formule 1. De Fransman tekent namelijk nog voor een jaartje extra bij AlphaTauri, het zusterteam van Red Bull Racing. Wie zijn teamgenoot wordt, is nog niet duidelijk.
Lees verder

Beruchte 'dodenweg' N50 wordt aangepakt
Autoweg N50 bij Kampen staat al jaren bekend als een gevaarlijke weg, waar het helaas ook al regelmatig tot dodelijke ongevallen kwam. Het is hoog tijd voor aanpassingen, vindt ook minister Harbers (Infrastructuur). Het begint met tijdelijke aanpassingen, later gaat de weg verder op de schop.
Lees verder

Stellantis legt werk in drie fabrieken stil wegens chiptekort
Stellantis ziet zich genoodzaakt om het werk in drie belangrijke Europese fabrieken neer te leggen. De oorzaak laat zich raden: het chiptekort speelt weer eens parten.
Lees verder