Doorgaan naar hoofdcontent

Nu officieel: vanaf 2035 verbod op verkoop nieuwe auto’s met verbrandingsmotoren

AUTOFANS
Nu officieel: vanaf 2035 verbod op verkoop nieuwe auto's met verbrandingsmotoren
Taal Nederlands Het Europees Parlement heeft gisteren finaal de knoop doorgehakt: vanaf 2035 mogen er Europawijd enkel nog nieuwe auto's verkocht worden die geen broeikasgassen uitstoten. Dat betekent dat het binnen dertien jaar gedaan is met de verbrandingsmotor, en er dan enkel nog ruimte in de showrooms is voor auto's op elektrokracht.
Lees verder

Rij-impressie: Toyota Aygo X (2022)
Taal Nederlands Het ooit zo drukke A-segment telt vandaag een pak minder spelers dan pakweg 10 jaar geleden. Verschillende spelers als Peugeot, Citroën, VW en Skoda hielden het voor bekeken. Toyota komt nu met een gloednieuwe A-segment Aygo, maar dan net iets anders.
Lees verder

BMW komt met hun M fandag (Zolder) op 25 en 26 juni
Taal Nederlands Groot feest bij BMW. Dit jaar is het uiteraard de 50ste verjaardag vanhun iconische Motorsport afdeling en dat mag niet ongemerkt voorbij gaan.
Lees verder

Officieel: SsangYong Torres EV zoekt het trapje hoger (2022)
Taal Nederlands Terwijl we nog steeds wachten op de eerste elektrische auto van Alfa Romeo, heeft nichebouwer SsangYong zonet het doek gehaald van haar tweede EV. Na de Korando E-Motion is het nu de beurt aan de Torres, een ruime en ruige SUV met indrukwekkend interieur en elektrische aandrijflijn.
Lees verder

Mini gaat voor... MINI-malisme! (heb je 'm?)
Taal Nederlands De komende jaren gaat Mini haar complete line-up in het nieuw steken. Samen met die nieuwe generaties en modellen komt er ook een nieuwe huisstijl. Het Britse merk haalt er alvast de term "Charismatic Simplicity" voor boven. Gemist kans lijkt ons. Want MINI-malisme bekt toch stukken beter, niet?
Lees verder