Doorgaan naar hoofdcontent

Opel liefde en het afscheid van een trouwe kameraad

Auto Motor Klassiek
Opel liefde en het afscheid van een trouwe kameraad
Een mooie zaterdag begon voor mij op 11 juni heel vroeg. Ik was opgetogen, want ik ging mijn nieuwe auto halen. Op deze dag nam ik bij Gerard Kramer in Wolvega een prachtige Volvo V50 2.0 Kinetic met Edition II opties in ontvangst. Tegelijkertijd betekende het dat ik de laatste rit met mijn Het...
Lees verder

Bockhorn: best een drukke dag
Tijdens een bezoek aan dorpsgenoot, vriend en dumpmotoronderdelenen (scrabble!) handelaar Gerrit Kranenberg vroeg hij of ik zin had om mee te gaan naar de beurs in Bockhorn. Die beurs had ik nog nooit bezocht, dus dat we om vijf uur zouden gaan rijden werd blij van zin geaccepteerd. Om een uur of...
Lees verder