Doorgaan naar hoofdcontent

Polestar 5 klaar voor Goodwood Festival of Speed

AUTOWEEK
Polestar 5 klaar voor Goodwood Festival of Speed
Polestar brengt een ingepakt exemplaar van de in 2024 te onthullen 5 mee naar het Goodwood Festival of Speed. Op 23 juni knalt de elektrische GT de bekende heuvel op en dat is het eerste moment waarop de nieuwe EV in het openbaar te zien is.
Lees verder

Mysterieuze nieuwe elektrische Volkswagen
Van een groot deel van de nieuwe modellen die autofabrikanten in ontwikkeling hebben, kunnen we bij het zien van de eerste spionagefoto's aardig invullen waar we precies naar kijken. Bij deze opvallend uitgedoste testauto's van Volkswagen tasten we echter nog enigszins in het duister, al hebben we natuurlijk onze vermoedens.
Lees verder

Test: Volkswagen Polo GTI
Het gebeurt vaak dat grote aannemersprojecten worden stilgelegd als er in de nabijheid een zeldzame diersoort is aangetroffen. Pas dan maar op als je een nieuwe Volkswagen Polo GTI op de bouwplaats signaleert, want hot hatchbacks worden met uitsterven bedreigd.
Lees verder

Duits onderzoek: 'Accijnsverlaging benzine niet geheel doorberekend'
In Duitsland vragen sommigen zich af of de accijnsverlaging van 1 juni door de oliemaatschappijen wel eerlijk doorberekend is in de brandstofprijzen. Uit onderzoek blijkt nu dat dit voor diesel wel het geval is, voor benzine niet helemaal.
Lees verder

Subaru's grootste SUV vernieuwd
Bij Subaru waait sinds kort een behoorlijke wind der vernieuwing. In korte tijd presenteerde het merk diverse nieuwe of vernieuwde modellen en ditmaal is het de grootste SUV van het merk die van de snijtafel is teruggekeerd. Dit is de vernieuwde Subaru Ascent.
Lees verder