donderdag 9 juni 2022

RDW: ‘Noord-Brabant koploper elektrische auto’s’

AUTOWEEK
RDW: 'Noord-Brabant koploper elektrische auto's'
Leuk weetje: niet één van de 'Randstadprovincies', maar Noord-Brabant is de provincie waarin de meeste elektrische auto's zijn geregistreerd.
Lees verder

Lynk & Co 03: nieuw gezicht voor Lynk & Co
Lynk & Co introduceert langzaam maar zeker een fijngeslepen versie van zijn bekende familiegezicht. Het zustermerk van Volvo geeft de 03 nu een grondige facelift. De Lynk & Co 03 oogt zowel van voren als van achteren vrijwel helemaal nieuw!
Lees verder

Buick Envista is nu al productieversie Electra-X
Krap een week nadat Buick met de Electra-X een splinternieuw studiemodel presenteerde kan AutoWeek je de productieversie van die concept-car al laten zien. Dit is de Buick Envista!
Lees verder

Red Bull-topman niet gerust: 'Mercedes is gevaarlijk'
Tot op heden heeft Red Bull Racing dit seizoen nog niet echt op het team van Mercedes hoeven letten, maar reken maar dat de titelverdedigers scherp in de gaten gehouden worden door Dr. Helmut Marko. De Red Bull-topman vindt Mercedes 'gevaarlijk'.
Lees verder

Nieuwe Audi S4 Avant betrapt en interieur in beeld
In de Oostenrijkse Alpen is Audi aan het testen geslagen met de splinternieuwe S4 Avant en daar zijn gelukkig voor ons foto's van. De uiteindelijke subtopper van de nieuwe A4 is niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen te zien.
Lees verder