vrijdag 3 juni 2022

Renault introduceert E-Tech uitvoering

AUTOZINE
Renault introduceert E-Tech uitvoering
Renault introduceert de uitvoering: E-Tech engineered. Deze is beschikbaar op de E-Tech hybrid en E-Tech Plug-in hybrid modellen Arkana, Megane Estate, Clio en Captur. De E-Tech engineered uitvoering is gebaseerd op het design van de nieuwe Megane E-Tech electric en geeft een extra modern tintje aan de vier modellen die reeds beschikbaar zijn in Europa en daarbuiten.
Lees verder

Mazda vanaf 2035 CO2-neutraal
Mazda Motor Corporation heeft aangekondigd dat het alles in het werk stelt om de Mazda-fabrieken wereldwijd CO2-neutraal te hebben tegen 2035, waarmee een flinke bijdrage wordt geleverd aan de doelstelling om de hele Mazda-toeleveringsketen CO2-neutraal te hebben tegen 2050. Mazda beschouwt het naar eigen zeggen als de kernverantwoordelijkheid van autofabrikanten om bij te dragen aan de beperking van de opwarming van de aarde door de CO2-uitstoot in elke fase van de autoproductie te verminderen, en daaronder vallen ook fabricage, transport, gebruik van de auto en recycling.
Lees verder

Autotest: Peugeot e-2008
De 2008 is het best verkochte model van Peugeot in Nederland. Deze compacte SUV staat zelfs in de top 10 van best verkochte auto's. Het geheim: de 2008 is er met benzine-, diesel- en elektromotor. Die laatste kost hetzelfde als de varianten met conventionele energiebronnen, maar is stiller, sneller en veel voordeliger per kilometer. Om de "e-2008" nog aantrekkelijker te maken is de auto aangepast voor modeljaar 2022. Tijd voor een hernieuwde kennismaking met de favoriete SUV van Nederland.
Lees verder

Hyundai stopt productie Ioniq
Hyundai stopt met de productie van de Ioniq. Daarmee komt er een einde aan een tijdperk, want toen dit model in 2016 werd gelanceerd was het s werelds eerste auto met keuze uit drie ge?lektrificeerde aandrijflijnen: hybride, plug-in hybride en batterij-elektrisch. In juli van dit jaar rolt het laatste exemplaar van de band in de Hyundai-fabriek in Ulsan, Zuid-Korea.
Lees verder

Volkswagen start productie ID. Buzz
Na de ID. Buzz Cargo is Volkswagen Bedrijfswagens in zijn hoofdfabriek in Hannover nu ook gestart met de serieproductie van de ID. Buzz personenwagenvariant. Na Zwickau en Emden is Hannover de derde fabriek voor elektrische autos van Volkswagen waar modellen uit de ID. Family van de productielijn rollen. Volkswagen Bedrijfswagens verwacht dit jaar nog zon 15.000 ID. Buzz- en ID. Buzz Cargo-modellen te bouwen. Wanneer de productie eenmaal op volle snelheid ligt, worden dat er in de toekomst in Hannover zon 130.000 per jaar.
Lees verder