dinsdag 7 juni 2022

Test: Toyota GR Supra iMT

AUTOWEEK
Test: Toyota GR Supra iMT
Niet zo lang geleden maakte we kennis met de nieuwe Toyota GR86, maar tijdens dat event hebben we ook met een  Toyota GR Supra gereden. Het grootste kritiekpunt van die auto was de volautomaat van ZF. Daarom heeft Toyota een handbak ontwikkeld. Doet deze het beter?
Lees verder

Nieuwe Fiat Doblo én E-Doblo
Fiat heeft nu ook de Doblò opgenomen in de Stellantis-familie. Fiat Bedrijfswagens stelt een volledig nieuwe generatie Doblò aan het daglicht voor en daar komt ook een volledig elektrische E-Doblò van!
Lees verder

Lynk & Co The Next Day: plug-in hybride met flink bereik
Lynk & Co heeft in thuisland China een nieuw studiemodel gepresenteerd. Maak kennis met de The Next Day, een studiemodel dat voor de verandering eens niet volledig elektrisch is aangedreven.
Lees verder

Nieuwe versie Apple Carplay neemt meerdere schermen over
Apple werkt aan een nieuwe versie van Carplay, het systeem waarmee verschillende telefoon-apps op het autoscherm kan worden getoond. Dat worden in de toekomst meerdere schermen.
Lees verder

Autoverkoop Rusland stort verder in elkaar
De Russische autoverkoop bereikte onlangs al een absoluut dieptepunt, maar de verkoopcijfers van mei hebben een niveau daaronder weten te vinden. In mei zijn in Rusland bijna 84 procent minder auto's en lichte bedrijfswagens verkocht dan in diezelfde maand vorig jaar.
Lees verder