Doorgaan naar hoofdcontent

Verstappen gelooft er weer in: 'Dacht dat het al voorbij was'

AUTOWEEK
Verstappen gelooft er weer in: 'Dacht dat het al voorbij was'
Het zag er begin dit jaar even slecht uit voor Max Verstappen en Red Bull Racing, maar ze hebben zich keihard terug geknokt in het kampioenschap. Volgens de Limburger ziet het er nu weer goed uit, al blijft hij tegelijkertijd ook voorzichtig.
Lees verder

Dodge Hornet: Amerikaanse broer Alfa Romeo Tonale
De Alfa Romeo Tonale krijgt een broertje van Dodge. Op deze spionagefoto's zie je de Hornet, in feite niets meer dan een Tonale met een subtiel aangepast uiterlijk.
Lees verder

Mogelijk rijverbod in Duitsland in strijd tegen hoge brandstofprijzen
In de Duitse politiek wordt nagedacht over behoorlijk verregaande maatregelen vanwege de hoge energieprijzen. SPD-topvrouw Saskia Esken wil teruggrijpen op maatregelen die stammen uit de tijd van de oliecrisis in de jaren 70.
Lees verder

Bentley Flying Spur nu ook als sportieve S
Bentley trekt alles dat blinkt van topsedan Flying Spur en brengt er een uitgebreide reeks zwarte accenten voor in de plaats. Dat en tal van andere wijzigingen onderscheiden de splinternieuwe Flying Spur S van de S-loze versies.
Lees verder

Lewis Hamilton toch in actie in Canada: 'Voel me beter'
De door rugpijn geplaagde Lewis Hamilton heeft op Instagram van zich laten horen. De zorgen van teambaas Toto Wolff bleken niet helemaal terecht: Hamilton is er gewoon bij komend weekend bij de Grand Prix van Canada.
Lees verder