donderdag 2 juni 2022

Volkswagen werkt aan elektrische Transporter

AUTOWEEK
Volkswagen werkt aan elektrische Transporter
Volkswagen Commercial Vehicles, de bedrijfsautotak van de Volkswagen Groep, heeft naast de ID Buzz meer elektrische modellen op de planning staan. Kampeerliefhebbers en klusbedrijven kunnen alvast in hun handen wrijven.
Lees verder

Nieuwe Hyundai Kona beter te zien
Hyundai werkt aan een volledig nieuwe Kona. Die nieuwe Kona is al meerdere keren in testkostuum in beeld verschenen, maar de nieuwe cross-over laat op nieuw spionagebeeld iets van zijn vermommerij in de verkleedkist liggen.
Lees verder

Toyota Corolla technisch en uiterlijk vernieuwd
Toyota voert een kleine facelift door bij de Corolla. We hebben het dan over andere grilletjes en nieuwe ledlampen, maar ook over een nieuw infotainmentsysteem en zelfs wijzigingen aan de aandrijflijnen.
Lees verder

Ford-topman: 'Prijzenoorlog op komst voor EV's'
Voor veel consumenten vormt de hoge aanschafprijs van een elektrische auto het voornaamste obstakel om er eentje aan te schaffen. Jim Farley, de CEO van Ford, verwacht dat de markt die drempel in de nabije toekomst vanzelf wegneemt. Hij ziet namelijk een prijzenoorlog opdoemen aan de horizon.
Lees verder

Polestar 2 als sportieve BST Edition 270 met 476 pk
Polestar introduceert een knalharde speciale uitvoering van de 2. We heten welkom: de Polestar 2 BST Edition 270, een gelimiteerde sportieve variant waarvan slechts zo'n 15 stuks naar Nederland komen.
Lees verder